16.6.2024. 22:55
0
Kosovski novinar pred navijačima Srbije pokazao simbol "Velike Albanije": Pogledajte šta je uslijedilo
Utakmici Srbije i Engleske koja se večeras igra u Gelsenkirchenu prisustvuje i kosovski novinar Arlind Sadiku.

Sadiku se tokom izvještavanja sa utakmice nalazio ispred tribine sa navijačima Srbije i tom prilikom je odlučio da ih isprovocira. 

Teško je zaključiti da li su srbijanski navijači prepoznali Sadikua i upućivali mu uvrede, ali Sadiku je u jednom trenutku odlučio okrenuti se prema njima i pokazati simbol ‘Velike Albanije‘ što su njegovi sunarodnici pohvalili na društvenim mrežama. 

Ono što se može primijetiti jeste da su prema Sadikuu letjeli određeni predmeti sa tribina, ali nijedan ga nije pogodio, prenosi Sport1.


 
0
SPORT
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.