24.10.2015. 8:12
0
Tokom jutra kiša, ali tokom dana dolazi do poboljšanja vremena
U subotu, 24.10.2015. u Hercegovini pretežno sunčano. U Bosni prije podne pretežno oblačno, po kotlinama sa maglom. U ranim jutarnjim satima lokalno je moguća slaba kratkotrajna kiša.

U drugoj polovini dana u Bosni razvedravanje. Vjetar u Bosni slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. U Hercegovini prije podne umjereno jaka bura, koja će u drugom dijelu dana oslabiti. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7 °C, na jugu zemlje od 8 do 12 °C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15 °C, na jugu zemlje od 16 do 20 °C. 

U nedjelju, 25.10.2015. u Hercegovini pretežno vedro, poslije podne naoblačenje sa zapada. U Bosni prije podne po kotlinama sa maglom. Od sredine dana se očekuje postepeno naoblačenje sa zapada prema istočnim područjima. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7 °C, na jugu zemlje od 7 do 12 °C. Najviša dnevna temperatura zraka između 11 i 16 °C, na jugu zemlje do 19 °C. 

(FHMZBiH)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.