8.10.2023. 20:19
0
Velike gužve na ulazu u Sarajevo, u kolonama se čeka 40 minuta
Višekilometarska kolona vozila formirala se na autoputu na ulazu u Sarajevo, piše N1.

Kako su kazali, gužva je na naplatnim kućicama na ulazu u Sarajevo, tačnije prema petlji u Vogošći.  Kolona je primjetna i iz Rajlovca prema Vogošći, ali i na izlazu sa autoputa na Stupu, te prema Buljakovom Potoku.

“Haos je. Čeka se sigurno 40-ak minuta”, rekla je jedna putnica za N1.

U MUP-u Kantona Sarajevo navode da su dva razloga saobraćajne gužve.

Jedan je zbog derbija između Sarajeva i Željezničara, koji se igra večeras u 20.30 sati, a drugi je zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila u Hadžićima. Zbog sudara u kojem su povrijeđene dvije osobe, kako su nam rekli u MUP-u KS, obustavljen je saobraćaj i sva putnička vozila su preusmjerena na autoput.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.