27.10.2023. 13:15
0
Zaštitite sebe i imovinu - Upaljen narandžasti meteoalarm: Opasno nevrijeme stiže u BiH
Ozbiljno nevrijeme sa jakim udarima vjetra zahvatilo je srednju ?vropu, a dio bi u toku dana mogao stići u BiH. Meteoalarm je izdao narandžasto upozorenje.

Prema podacima sajtova koji prate vremenske prilike,  nevrijeme koje se kreće iz Hrvatske i Slovenije bi moglo da stigne u BiH.

Prvo su na udaru pogranički gradovi, Mostar, Livno, Bugojno, dok bi vremenske prilike naznačene crvenom bojom mogle da pogode prvo Prijedor.

Na pametnim uređajima izdato je upozorenje na opasno vrijeme.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas će biti pretežno oblačno i nestabilno vrijeme sa kišom.

Kiša će početi prvo na zapadu i sjeveru, a zatim će se tokom dana premještati ka ostalim krajevima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutro je oblačno, vjetrovito i vrlo toplo.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.