26.3.2016. 10:51
0
Nurkić odličan u pobjedi Denvera nad Lakersima, dobra partija Teletovića
Jusuf Nurkić pružio je odličnu partiju u pobjedi Denver Nuggetsa protiv Los Angeles Lakersa 116:105.

Bosanskohercegovački košarkaš je za 26 minuta provedenih na terenu postigao 18 poena i bio je drugi strijelac svog tima. Učinku je dodao pet asistencija i četiri skoka.

Najefikasniji igrač Denvera bio je D.J. Augustin sa 20 poena, dok je Kobe Bryant predvodio Lakerse sa 28 poena.

Mirza Teletović pružio je također dobru partiju u porazu Phoenix Sunsa od Sacramento Kingsa 116:94. Kapiten bh. reprezentacije je za 26 minuta igre postigao 12 poena uz sedam skokova. Devin Booker je sa 26 poena bio najefikasniji kod Sunsa, dok su Kingse predvodili Demarcus Cousins sa 29 i Willie Cauley-Stein sa 26 poena.

(FENA) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.