2.1.2017. 11:57
0
Atlanta iznenadila San Antonio, LA Lakersi nastavili svoj strmoglavi pad
Košarkaši Atlanta Hawksa na svom terenu su pobijedili San Antonio Spurse sa 114:112 u najzanimljivijem susretu sinoćnjeg programa NBA lige.

Atlanta je došla do pobjede protiv favorizovanog rivala nakon produžetka te upisala treću uzastopnu pobjedu, dok je Spursima ovo bio sedmi poraz u ovoj sezoni.

U dosta neizvjesnom meču San Antonio nije uspio sačuvati prednost od tri poena razlike deset sekundi do kraja (100:97), a trojku za produžetak pogodio je Tim Hardaway Junior. U produžetku Atlanta se nešto bolje snašla te upisala vrijednu pobjedu. 

Najzaslužniji za pobjedu domaćeg tima bio je Paul Milsap s 32 poena i 13 skokova, dok je Dennis Schroder dodao 6 poena i deset asistencija. U timu Spursa istaknuo se LaMarcus Aldrige s 27 poena i 13 skokova. 

Hawksi su sada na omjeru 18 pobjeda i 16 poraza, dok Spursi imaju učinak od  27 pobjeda i sedam poraza. 

- Rezultati sinoćnjih susreta košarkaške NBA lige: 
Miami Heat - Detroit Pistons 98:107
Atlanta Hawks - San Antonio Spurs 114:112 (produžetak)
Indiana Pacers - Orlando Magic 117:104
Minnesota Timberwolves - Portland Trail Blazers 89:95
Los Angeles Lakers - Toronto Raptors 114:123

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.