7.9.2022. 16:42
0
Bećiragić nakon poraza od Litvanije: Hvala Vedranu Bosniću koji nas je doveo ovdje, hvala igračima
Selektor Bosne i Hercegovine, Adis Bećiragić, smatra da je BiH prvi put izgubila na Eurobasketu od ekipe koja je bila bolja na terenu.

- Htio bih se zahvaliti svima, počevši od Vedrana Bosnića koji je doveo ovo ovdje, pa do svih igrača. Pravo nam je žao, ne zbog ovoga danas, prvi put smo izgubili na prvenstvu od ekipe koja je bolje odigrala od nas. Evo stalno dolaze ljudi iz FIBA, ja ih ne poznajem, čestitaju, govore momci lijepo vas je bilo gledati, rekao je Adis Bećiragić za Sport klub o prvim utiscima nakon završetka Eurobasketa za našu reprezentaciju.

O planovima za dalje nije mogao govoriti.

- Ko živ ko mrtav, toliko da kažem. Ne znam, vidjećemo šta će biti. Sutra je novi dan. 

(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.