26.10.2015. 14:16
0
Da li je ovo najbolja kaciga u posljednjih pola vijeka?
Kompanija "Bell" podigla je nivo zaštite motociklista na novi, daleko viši nivo.
Kacige su napravljene da zaštite lobanju od udara, usljed pada. Međutim, zaposleni u "Bell-u" zapitali su se: "Šta se dešava sa mozgom prilikom nesreće?". 

Zato su prionuli na posao i svijetu predstavili vjerovatno najnapredniji dio zaštitne opreme u posljednje vrijeme, koji pritom izgleda dobro. Njihove kacige štite, kako lobanju, tako i mozak od potresa i neugodnih kidanja živaca i tetiva, koji mogu dovesti do trajnih i ozbiljnijih oštećenja. 

Posljednja riječ bezbjednosti, kaciga Pro Star izlazi naredne godine. Do tada, odvojite malo vremena i upoznajte se sa principom rada modela Moto-9 FLEX. Zlu ne trebalo...

(CDM/Alen Avdić)
 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.