21.5.2016. 10:28
0
Zvijezda UFC-a dobila vrtoglavu ponudu od Mayweathera za bokserski spektakl
Zvijezda UFC-a, Conor McGregor dobio je od Mayweather ponudu za borbu od 44,5 miliona eura.

Naime, američki mediji prenose kako je najbolji bokser današnjice Floyd Mayweather Jr. zainteresovan za borbu na Staru godinu, a razlog je ogroman novac koji bi taj dvoboj donio pa je McGregoru odlučio ponuditi 44,5 miliona eura, što bi bio njegov udio u zaradi bez obzira na ishod.

''Radimo na tome. Radimo. Nismo se još čuli, ali takve stvari traju. Mislim da bi se borba, koju svi žele vidjeti, mogla održati krajem godine. Nikada nisam upoznao Conora, ali čini se zanimljiva osoba. Ima karakter. Ako se budemo borili, bit će jako zanimljivo'', rekao je Mayweather Elieju Seckbachu u jednom informalnom intervjuu u dvorani u Las Vegasu, piše dnevnik.hr.

Za borbu bi možda najvažniju ulogu mogao imati Dana White, predsjednik UFC-a, pod čijim je 'vlasništvom' McGregor.

Stručnjaci prognoziraju da bi eventualni meč mogao donijeti i do 446 miliona eura zarade.


Anesa Agović

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.