21.11.2015. 11:40
0
Proslavljen prijem Golf saveza BiH u evropsku porodicu
Golf savez Bosne i Hercegovine (GS BiH) postao je punopravni član Evropske golf asocijacije (EGA). Na godišnjoj konferenciji, koja je od 13. do 16. novembra održana u St. Andrewsu u Škotskoj, GS BiH dobio podršku svih članova evropske porodice.
Tim povodom savez je organzovao svečanost kojoj su prisustvovali članovi i predstavnici svih golf klubova u zemlji, delegacija Olimpijskog komiteta BiH i mnogi drugi ugledni gosti, javlja Anadolu Agency (AA).

Dunja Kosić, generalni sekretar GS BiH prisutnima na proslavi ukratko je predstavila razvojni put ovog sportskog udruženja od njegovog nastanka 2000. godine do prijema u EGA-u. Prenijela im je i impresije sa konferencije održane u kolijevki golfa u St. Andrewsu.

Osim Kosić u delegaciji GS BiH na konferenciji u Škotskoj bio je i Dejan Šaran. On se vrlo emotivno zahvalio svim pionirima golfa u BiH. Nakon toga Kosić i Šaran svečano su uručili zastavu EGA-e Jasminu Selmanagiću, predsjedniku GS BiH.

(Anadolu Agency)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.