9.10.2017. 11:17
0
Gornji Vakuf - Uskoplje daje podršku reprezentaciji Bosne i Hercegovine
Sjajna rukometna priča živi u Gornjem Vakufu- Uskoplju! To je svakako bio razlog posjete direktora reprezentacije BiH Gordana Muzurovića, Enida Tahirovića i selektora U-14 reprezentacije, Jasmina Mrkonje ovom lijepom bosanskohercegovačkom gradu!

Impresivno je vidjeti novo sagrađenu dvoranu u kojoj se igra rukomet, a koja je u maju mjesecu ove godine otvorila vrata nekim, nadam se, budućim reprezentativcima, kao i sportu u cjelini!

Osjeti se izvanredna atmosfera koja vlada u ovom sportskom gradu kroz podršku koju građani daju svom klubu kao i državnoj reprezentaciji! Ovo je bila prilika da sa čelnicima grada i rukometnog kluba "Sloga" dogovorimo okupljanje, treninge i utakmicu za selekciju U-14 uz obezbjeđivanje svih potrebnih uslova od strane naših domaćina!

Odličan posao rade ljudi poput načelnika opštine Seada Čausevića i njegovog pomoćnika Sofić Osmana, kao i ministra iz SBK Milanović Sedžada te direktora rudnika uglja " Gračanica" Muftić Saliha te vlasnika firme " ATT" Adnan Telalovic i predsjednika kluba Saliha Karalića koji su bili domaćini sastanka na kome smo dogovorili gostovanje reprezentacije, na čemu im se iskreno zahvaljujem - istakao je direktor Muzurović!

Upriličena je posjeta utakmici federalne lige između rukometnog kluba "Sloga" i rukometnog kluba "Medđugorije" koja je protekla u izvanrednoj sportskoj atmosferi!

Ovaj dogovor je na tragu opredjeljenosti namjeri da sve reprezentativne selekcije što češće budu prisutni na cijelom prostoru BIH! Publika u dvorani je aplauzom pozdravila istinske legende BH rukometa Enida Tahirovića i Jasmina Mrkinju! 

Napominjemo da je utakmica protiv Estonije 25. oktobra s početkom u 20h u dvorani „Mirza Delibašić“

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.