11.7.2021. 18:10
0
Ovako je Khabib prokomentarisao pobjedu Poiriera protiv McGregora
Neporaženi i penzionisani prvak lake kategorije u UFC-u Khabib Nurmagomedov s velikom pažnjom pratio je glavnu borbu na UFC-u 264.

Podsjećamo, tamo je Dustin Poirier zvanično tehničkim nokautom, ali zapravo ljekarskim prekidom savladao Conora McGregora.

Podsjećamo, do prekida je Poirier bio mnogo bolji, a u jednom momentu McGregor je nezgodno stao, te je vjerovatno došlo do loma nožnog zgloba.

Nakon borbe Khabib je samo kratkom porukom kazao šta misli o McGregoru, a šta o Poirieru.

"Dobro na kraju uvijek pobijedi zlo. Čestitam Dustin Poirier, nadam se da ćeš do kraja godine uzeti pojas prvaka", napisao je kratko na Twitteru Khabib.

Inače, Khabib je oba sinoćnja protivnika savladao na vrlo uvjerljiv način.



(Ajdin Balićevac)

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.