10.8.2023. 17:42
0
Fedor Emelianenko izazvao Mike Tysona na boks meč
FOTO: AP
Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena Fedor Emelianenko izazvao je Mike Tysona na bokserski meč.

Fedor ponovo želi ući u ring, ovoga puta bokserski, i boriti se protiv jednog od, a po mnogima i najboljeg boksera svih vremena, a da sve to dodatno začini, želi da se ta borba ugovori 28. oktobra i da bude sunaslovna borba događaja koji predvodi meč između Francis Ngannoua i Tyson Furya, prenosi Avaz.

Treba imati na umu da je ovo još uvijek samo prozivka, ali povratak u ring ne bi bio nepoznanica za Tajsona koji je 2020. godine boksao protiv Roy Jones Juniora u egzibicijskom meču. 

Rus je svoj posljednji meč izgubio u februaru ove godine kada ga je Ryan Bader porazio nokautom u meču za „Bellatorovu“ titulu prvaka teške kategorije.

(Elmedina H.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.