22.9.2023. 18:27
0
Uspješno održan Panel “Save Energy”
Danas je u prostorijama JP Olimpijskog bazena Otoka održan panel pod nazivom “Save Energy”, u organizaciji Grada Sarajevo, Ministarstva saobraćaja KS, Otvorenog regionalnog fonda za Jugoistočnu Evropu – energija, transport, zaštita klime kojeg finansira njemačko Ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ), sufinansira EU, a implementira GIZ te JP Olimpijski Bazen Otoka d.o.o.

Učesnici panela bili su gđa Sibylle Strahl (GIZ), g. Mirzet Sarajlić (Ministarstvo saobraćaja KS), g. Miro Gerh (Auto Media Group), prof.dr. Osman Lindov, g. Hamid Mehinović (CETEOR) i g. Adnan Tatarević (Institut za saobraćaj i komunikacije).

Tema Panela bili su Evropska sedmica mobilnosti i aktivnosti organizovane u Sarajevu tim povodom, interaktivna mapa punionica za električna vozila, a na samom kraju Panela predstavljeno je ostrvo mobilnosti ispred Olimpijskog bazena Otoka, kao rezultat Projekta Tribute, finansiranog iz internog Adrion programa.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.