16.10.2024. 12:42
0
Sarajevo među finalistima izbora "National Geographic Travela"
Grad Sarajevo je među finalistima ovogodišnjeg izbora "National Geographic Travela" za kategoriju "Najbolji na svijetu 2025. po izboru čitalaca".

National Geographic Travel pozvao je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram da se izjasne i glasaju za jednu od pet destinacija u koju bi putovali 2025. godine, a među njima je glavni grad BiH.

"Sarajevo, Bosna i Hercegovina - Bilo da hodate lavirintskim ulicama kako biste pronašli bazare, džamije i barove u podrumima ili istraživali njegove olimpijske planine, bogata historija Sarajeva proteže se izvan sjena 20. stoljeća" - stoji u objavi.

Glasanje se vrši komentarima, a traje do 17. oktobra. Nakon toga će biti odlučeno koja će od ovih destinacija biti proglašena "Izborom čitatelja" u okviru "Nat Geo's Best of the World 2025".

(Erna H.) 

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.