12.5.2016. 15:06
0
Muškarac iz Čačka silovao 30 godina mlađu djevojku
B. O. (48) iz Čačka pred Višim sudom u Užicu određen je pritvor zbog sumnje da je u nedjelju 8. maja silovao 19-godišnjakinju iz okoline Požege sa kojom je bio u prijateljskim odnosima.
Čačanin i ova djevojka, proveli su nedjeljno popodne zajedno u lokalima. Uveče su sjeli u njegov automobil, po dogovoru da je on odveze kući, ali umjesto ka njenom selu, osumnjičeni je produžio dalje magistralom prema Čačku.

Poslije tunela kod Kratovske stene skrenuo je ka Lučanima i, prema iskazu koji je djevojka dala u policiji, silovao je u automobilu na jednom sporednom putu. U kasne sate ju je vratio kući, prenosi Alo.

Obrenić je pred sudijom za prethodni postupak negirao silovanje tvrdeći da je djevojka dobrovoljno pristala na seks. Za djelo koje mu se stavlja na teret predviđena je zatvorska kazna od tri do 12 godina.

(Telegraf/Alen Avdić)
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.