3.9.2016. 8:17
0
Pronađena 16-godišnjakinja iz Svilajnca koja je nestala prije par dana, djevojčica bježala od kuće i prošle godine
Šesnaestogodišnju djevojčicu iz Svilajnca, koja je nestala 29. augusta, policija je sinoć pronašla u Despotovcu, piše "Blic".

Njen brat Milan rekao je da je ona kod policije, da je živa i zdrava, ali da ne znaju gdje je i kod koga bila. 

Roditelji nestale devojčice ispričali su da je ona u ponedjeljak, 29. augusta, oko podneva izašla iz porodične kuće da baci smeće u obližnji kontejner. 

"Blic" navodi da je djevojčica, umjesto da se vrati kući, ušla u parkiran automobil i da su roditelji potrčali za njom da je zaustave, ali da nisu uspjeli. Od tada joj se izgubio trag. 

List piše da je riječ o šestočlanoj romskoj porodici koja živi u stambenom kontejneru od tridesetak kvadrata, te da su korisnici Centra za socijalni rad. 

Prema navodima "Blica", djevojčica je prošle godine bježala od kuće, pa je policija pronašla u Beogradu.

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.