2.11.2017. 20:27
0
Udes u Crnoj Gori: Tri osobe povrijeđene, izgorio automobil iz pratnje Mila Đukanovića
Tri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi u kojoj su učestvovali službeno policijsko i civilno vozilo na putu Podgorica-Cetinje u mjestu Donji Kokoti, saopštila je crnogorska Uprava policije.

U nezgodi, koja se dogodila oko 17.30 časova učestvovali su civilno vozilo i policijsko vozilo koje je bilo u pratnji štićene ličnosti - bivšeg crnogorskog premijera Mila Đukanovića, navela je crnogorska policija. 

"Civilno vozilo `be-em-ve kedi` nikšićkih registarskih oznaka, kojim je upravljao muškarac čiji su inicijali V.V. /66/ prema preliminarnim saznanjima, u toku preticanja ostvarilo je kontakt sa zadnjim vozilom marke `mercedes` iz pratnje bivšeg premijera, koje je dolazilo iz suprotnog pravca", navodi se u saopštenju. 

V.V. je u automobilu bio sam, dok su u vozilu iz pratnje bili policijski službenici čiji su inicijali J.T. i D.Ž. 

"Sva tri lica su transportovana u Klinički centar radi pregleda. Prema informacijama koje posjedujemo u ovom momentu jedan policijski službenik je zadobio povredu kuka dok je drugi ugruvan. V.V. je prema informacijama koje posjedujemo u ovom trenutku, zadobio lakše tjelesne povrede", dodaje se u saopštenju crnogorske policije. 

Vozilo iz pratnje je nakon kontakta sa civilnim vozilom izgorjelo i na njemu je pričinjena totalna materijalna šteta. 

Očekuje se dolazak državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici i vještaka saobraćajne struke na lice mjesta radi obavljanja uviđaja.

(Srna)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.