19.10.2021. 16:26
0
U Beranama uhapšena dvije osobe: Jedna osumnjičena za pokušaj ubistva
Beranska policija uhapsila je K.S. (37) u tom gradu kod kojeg je pronađena municija, prenose crnogorski mediji.

U Beranama, također, pripadnici Uprave policije uhapsili su I.B. (38) koji se nalazio u bjekstvu, a potražuje se zbog krivičnog djela pokušaj ubistva. Kako je saopšteno iz Uprave policije, policijski službenici su u Beranama uhapsili su I.B. (38) po nacionalnoj potrazi, piše CdM.

“Pred Višim sudom u Bijelom Polju se prema ovom licu koje se nalazilo u bjekstvu sprovodi istraga za krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. I.B. je sproveden od strane pripadnika policije u UIKS – Zatvor Bijelo Polje”, naveli su u saopštenju.


Također, u Beranama (CG) je policija danas, postupajući po operativnim informacijama, izvršila pretres kuće i drugih objekata koje koristi K.S. (37).

“Pronađen je okvir sa osam komada municije kalibra 9 mm, kao i prazan okvir od pištolja CZ 99 mm. Po nalogu postupajućeg tužioca K.S. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, zaključuju iz UP Crne Gore.

 

(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.