11.4.2023. 22:55
0
Policija traga za četvoricom muškaraca koji se dovode u vezu sa pucnjavom u Splitu
FOTO: MUP HR
Sva četvorica se smatraju naoružanim i opasnima i poznati su otprije policiji. Radi se o: Jerku Radiću, Alenu Radiću, Danijelu Semeru i Anti Varnici.

Splitska policija objavila je fotografije četvorice muškaraca koje traži u vezi s današnjom pucnjavom u Splitu u kojoj je iz pištolja upucan poznati kriminalac Josip Čubelić (36).

Policija moli građane da ako imaju saznanja o osobama s fotografije ili gdje se nalaze da o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu ili da dojave na broj telefona 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-maila splitsko-dalmatinska@policija.hr.

Sva četvorica se smatraju naoružanim i opasnima i poznati su otprije policiji. Radi se o: Jerku Radiću, Alenu Radiću, Danijelu Semeru i Anti Varnici, piše Slobodna Dalmacija.

Slobodna Dalmacija piše i da su dvojica od njih rodbinski povezani te da se radi o nećaku i stricu. Kako obojica stanuju na području Solina, upravo stoga je glavnina policijskih snaga usmjerena tamo.

U međuvremenu, splitska policija nastavlja potragu za napadačem koji je pucao na 36-godišnjaka i nanio mu prostrjelnu ranu noge.

Povrijeđeni muškarac je u splitskoj bolnici i izvan je životne opasnosti, rekli su u policiji.

Dojavu o pucnjavi u splitskoj ulici Put Skalica policija je dobila popodne, nešto prije 16 sati te je odmah izašla na mjesto događaja i obavila uviđaj. Lokalni mediji su naveli da je u pucnjavi ranjen Josip Čubelić zvani Čuba, policiji dobro poznat, koji je svojevremeno osuđen za pokušaj ubojstva Aleksandra Dimitrova zvanog Aco Rus.

Slobodna Dalmacija večeras javlja da su pripadnici jedinice interventne i specijalne policije opkolili su kuću u Mezanovcima, predjelu u Solinu. Na fotografijama koje posjeduje vide se specijalci s dugim oružjem uperenim u kuću.

(Erna H.) 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.