3.5.2023. 11:15
0
Otac djevojčice koja je bila u učionici: Pucao prvo u nastavnicu, pa po djeci
Otac djevojčice koja je istrčala iz učionice tokom pucnjave kaže da mu je ona prenijela da je u pitanju njihov školski drug, inače odličan đak, koji je ušao u učionicu sa hladnim izrazom lica i pucao.

"Moja kćerka je bila upravo u tom razredu, ona je bila u učionici gdje je taj dečko ispalio prvo pucnje u nastavnicu, a onda je krenuo da puca po djeci koja su bila ispod stolova, i moje dijete istrčalo napolje", naveo je za N1 ovaj otac. 

Kako je rekao, kada je došao ispred škole bilo je puno policije, zdravstvenih radnika, nastavnika. 

"Niko ne zna ništa da vam kaže, svi su bili u šoku, mnogo policije je došlo, pucao je na dežurne u školi", navodi otac i dodaje da su svi u šoku da je baš taj dječak to uradio. 


Foto: Screenshot / Otac djevojčice koja je bila u učionici / N1  

(A.R.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.