14.5.2023. 12:28
1
"Uključi mozak, isključi Pink": Grobari prekrečili srce s nekadašnjeg murala Ratka Mladića
Navijači Partizana prekrečili su srce koje su narodni poslanik Đorđe Miketić i građani nacrtali preko dotadašnjeg murala ratnog zločinca Ratka Mladića u Njegoševoj ulici u Beogradu.

Grobari su na zidu gde je nekada stajao mural osuđenog ratnog zločinca nacrtali logo Pink televizije, koji su zatim precrtali, a pored napisali poruku „Uključi mozak, isključi Pink“.

Podsjetimo, nekadašnji mural Ratka Mladića na istom mjestu u Njegoševoj ulici imao je autorski potpis navijača Partizana.

Da li je i ovu poruku uputila ista grupa koja je i crtala Mladića, za sada ostaje nepoznato.

Obližnji murali Draže Mihailovića i vojvode Mišića nisu dirani prethodnih dana.

(Ajdin B.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.