22.5.2023. 9:23
0
MUP Srbije demantirao: Policajac osumnjičen za svirepo ubistvo Ervina Ćelahmetovića i dalje u bjekstvu
FOTO: SANDŽAČKE.RS
Policijski službenik koji se sumnjiči da je u Priboju na smrt pretukao sugrađanina i dalje je u bekstvu. Osumnjičeni Igor Avramović je pobjegao s lica mjesta i za njim je raspisana potraga.

Osumnjičeni Igor Avramović (28) pripadnik je Ministarstva unutrašnjih poslova na službi u Beogradu, a u rodni Priboj došao je na vikend.

Tanjug je prethodno objavio navode nekih medija da je policijski službenik uhapšen u popodnevnim satima, i da mu je određeno zadržavanje do 48 sati, što je MUP Srbije demantovao.

- Igor Avramović nije uhapšen i za njim se još uvek traga - rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Kako je ranije saopćeno iz MUP-a, osumnjičeni koji je bio van dužnosti, tereti se da je, oko ponoći, u jednom ugostiteljskom objektu u Priboju, zadao više udaraca tridesetpetogodišnjem Ervinu Ćelahmetoviću koji je pao i, kako se sumnja, udario glavom o šank.

Tridesetpetogodišnjak je od zadobijenih povreda preminuo u bolnici u Priboju. Osumnjičeni je pobjegao s lica mjesta i za njim je bila raspisana potraga.

Policijski službenici priveli su na informativni razgovor dvije osobe zbog sumnje da su pomogle I. A. nakon izvršenog krivičnog djela, objavila je RTS.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.