8.7.2023. 16:19
0
Osumnjičeni za ubistvo Noe Milivojev (18) u vlasništvu ima čak tri firme: "Zbog povreda u nesreći, hoda uz pomoć štaka"
Naime, Ognjen D. je vlasnik čak tri firme za programiranje.

Završio je za elektrotehničara telekomunikacija. Ima vrlo dobra finansijska primanja, s obzirom na to da drži firme za programiranje, piše Kurir.

Ognjen D. je navodno prije nekoliko godina imao saobraćajnu nesreću u kojoj su mu teško povrijeđene noge i zbog toga koristi štaku.

– On je prije nekoliko godina imao saobraćajnu nesreću, u kojoj su mu povrijeđene noge. Nikada se nije u potpunosti oporavio. Mišići na nogama su mu atrofirali zbog čega je morao da hoda uz pomoć štaka – kazao je izvor.

Komšije zgrade u kojoj se dogodio zločin u šoku

Komšije iz zgrade u Cara Lazara, gdje je Noa ubijena, u šoku su nakon jezivog zločina koji se dogodio u njihovoj zgradi.

– Dio gdje je i njegov stan se uglavnom iznajmljuje kao stan na dan, ali je on tu dugo bio. Nju smo zapazili više puta uglavnom je istrčavala iz zgrade ili dolazila kasno – kaže jedna komšinica.

Jedna od stanarki ove zgrade je ispričala da su je komšije upozoravale da je osumnjičeni “problematičan”. – Ne znam više ni šta da kažem, ni šta da mislim. Kamo sreće da sam nešto čula, vidjela ili primjetila, pa da sam reagovala. Previše mladih je ubijeno – započinje priču ova starija Beograđanka.

Kaže da je osumnjičenog Ognjena D. s vremena na vrijeme sretala na ulici, ali nikad u periodu kada ljudi obično idu na posao i da “ne zna čime se bavio”. Nikada ga nije vidjela sređenog, već uvijek obučenog u stare stvari.

Podsjetimo, osumnjičeni je danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu. Iako je on isprva policiji priznao zločin, kod tužioca je odlučio da se brani ćutanjem i da ne iznosi odbranu.

Više javno tužilaštvo je u svom saopštenju otkrilo na koji način je Ognjen D. ubio Nou, kao i kako je pokušao da prikrije tragove i da se otarasi tijela.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.