4.8.2023. 21:49
0
Dvojac s quadom krenuo u ludu vožnju po bujici: ‘Bravo, junaci dana!’
"Oluja", grupa zaljubljenika u vremenske prilike i pojave vezane uz njih koja na svojoj službenoj stranici uglavnom publicira informacije o vremenu u Sloveniji i njezinoj okolici, objavila je na svojoj Facebook stranici videozapis na kojem se može vidjeti kako dva muškarca na motoriziranom kvadriciklu negdje u Sloveniji pokušavaju proći kroz djelomično poplavljeni podvožnjak.

Kvadricikl se tokom njihova pokušaja prevrnuo, muškarci su završili u nakupini smeđe vode, a quad je pao na jednog od muškaraca.

Obojica su nakon prevrtanja pokazivali znakove života, s tim da se jedan od njih ustao brže od drugog.

“Mnogi ljudi koriste zatvorene ceste za gluposti poput ove, na primjer. Nažalost, pritom ne shvaćamo da su takvi postupci smrtonosni, jer na mnogim mjestima voda zna značajno narasti u nekoliko minuta”, navela je “Oluja” uz video.



Naravno, snimak su popratili brojni ljutiti komentari:

‘Prirodna selekcija, budale se same istrijebe‘, ‘Bravo, junaci dana‘, ‘Ja bih takvoj osobi oduzeo pravo na ljekarsku zaštitu, ljudima stvarno nije pamet na mjestu…‘, komentirali su.

Podsjetimo, obilne su kiše u Sloveniji u petak izazvale opasne poplave u kojima su poginule najmanje tri osobe.

(Ajdin B.)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.