4.8.2023. 20:20
0
Apokaliptične scene iz Slovenije: Bujica nosi sve pred sobom, ulicama šište plinski spremnici
Nevrijeme i poplava u Sloveniji odnijele su najmanje tri života - jedan je stariji muškarac stradao na području Kamnika, a dvoje Nizozemaca u planinama na području Kranja.

Prema prvim informacijama iz policije, čini se da je muškarac u Kamniku stradao u poplavi, a Nizozemci od udara groma.

Društvene mreže preplavljene su zastrašujućim snimcima u kojima vodena bujica nosi sve pred sobom. Jedan takav video objavio je Slovenac s opisom apokalipsa, gdje vodena bujica iz dvorišta nosi plinske spremnike!

Zbog jake kiše koja je u noći na petak neprestano padala, Slovenija je paralizirana, u nekim dijelovima je potpuno haotično, svuda u državi oglasile su se sirene. Najgore je na sjeveru i zapadu zemlje. Jakim kišama ne vidi se kraja, upozorio je jučer meteorolog Brane Gregorčič iz Slovenske agencije za okoliš.


 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.