21.8.2023. 9:16
0
Šta se dešavalo na koncertu Dine Merlina u Budvi: Je li napadnut Dritan Abazović?
Da li je crnogorski premijer Dritan Abazović napadnut na koncentru Dine Merlina u Budvi?

Predsjednik tehničke vlade Crne Gore Dritan Abazović napadnut je u diskoteci u Budvi, prenio je sinoć srbijanski portal Kurir.

Kako prenosi isti izvor, napad na Abazovića dogodio se tokom nastupa Dina Merlina u diskoteci Top Hill u Budvi.

“Dritan je bio na Merlinovom nastupu, kada je jedan od posjetilaca pokušao da mu priđe i napadne ga.

Prvo je sasuo niz uvreda na račun Abazovića. Onda se približio da ga napadne”, rekao je Kurirov izvještač sa lica mesta.

Osiguranje premijera je brzo reagovalo, dodaje novinar.

Ispaljen je suzavac, a Abazović je evakuisan. Prema preliminarnim informacijama, on je dobro i nije zadobio povrede.

Međutim, iz Crne Gore to demantiraju.

Premijer Dritan Abazović tokom noći nije evakuisan iz diskoteke Top Hill, potvrđeno je Anteni M iz policije nakon pisanja medija da se to desilo tokom noći.

“Došlo je do guranja među nekim drugim licima u trenutku dok je Abazović izlazio iz diskoteke”, saopćene su najnovije informacije iz policije uz isticanje da premijer nije napadnut na nastupu bosanskohercegovačke muzičke zvijezde.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.