4.2.2024. 10:27
1
Ženin ljubavnik presudio je i Dejanu: Radio je "od zvijezde do zvijezde" da joj obezbijedi sve, a njen ljubavnik ga ubio lopatom
Ubistvo Saše Kulišića u Doboju potreslo je ne samo Bosnu i Hercegovinu, već cijeli region. Njega je života lišila supruga Andrea, uz pomoć ljubavnika Dražena K.

Slično se prošle godine dogodilo i u Srbiji kada je Slađana Paunović lažirala ubistvo muža, a ubio ga je upravo njen ljubavnik Srećko M, uz pomoć maloljetnika Miloša P. (17).

Smrt Dejana Paunovića (33) iz sela Klokočevac isprva je smatrana nesretnim slučajem. U početku se mislilo da je nastradao dok se vraćao iz druge smjene, tako što se njegov automobil survao sa litice, a potom izgorio. Dva mjeseca nakon njegove smrti isplivale su šokantne informacije.

Od nesretnog slučaja, smrt Dejana Paunovića postaje slučaj ubistva, i to naručenog od strane njegove supruge Slađane, kojoj su u izvršenju pomogli najbolji drug ubijenog Srećko M. i maloljetni Miloš P. (17).

Slađana je njima dvojici, navodno, dala drvene motke, lopatu i rukavice, a oni su sačekali Dejana kad se vraćao s posla i mučki ga ubili. Potom su njegovo tijelo stavili u automobil, koji su zapalili i sa atarskog puta gurnuli niz liticu. Tako je policija pronašla ugljenisano tijelo čovjeka za volanom.

Za “dobro odrađen posao”, Slađana je maloljetniku prije ubistva platila 100 eura, a poslije još 5.000 dinara.

Dok su svi mislili da je u pitanju nesreća, prikupljana je humanitarna pomoć za “ucviljenu udovicu” i sakupljeno je čak tri i po miliona dinara, kako bi njoj i djeci bila kupljena kuća u Donjem Milanovcu. Kada je zločin razotkriven, humanitarna akcija je obustavljena i novac je vraćen onima koji su donirali.

Za ubistvo se, navodno, saznalo tako što je maljoletni Miloš P. u pripitom stanju čovjeku iz susjednog sela ispričao o ubistvu, žaleći se na to da je za sve što je učinio dobio premalo novca.

S obzirom na to da Slađana nakon “nesreće” nije željela da bude obavljena obdukcija tijela njenog supruga, tijelo je ekshumirano i obdukcija je pokazala da je Dejanova lobanja bila potpuno smrskana, što je ukazivalo na to da je ubijen udarcima tupim predmetima. Tu teoriju potvrdili su i osumnjičeni svojim iskazima koje su da li u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Djed ubijenog Dejana P. (33) iz Klokočevca rekao je da ne zna kako da unucima objasni da im je majka ubila oca.

On je istakao i da se “Slađin ljubavnik Srećko, koji mu je ubio unuka, samo dan nakon Dejanove sahrane uselio se u njihovu kuću”.

– To je sramota. Ubila muža, pa uselila ljubavnika u porodičnu kuću. Ali ipak nije imala sreće, mislila je da će naslijediti kuću na dva sprata. Samo je previdjela da se kuća vodi na mene, a ne na Dejana – ispričao je.

Takođe, napomenuo je i da je nakon brutalnog ubistva njegovog unuka Slađa išla po selu i pričala kako je loše živjela sa Dejanom.

– Dejan je radio po cijeli dan, samo da bi njoj sve obezbjedio. Vrati se sa posla umoran, ona mu kaže ne možeš sada da spavaš, idemo da šetamo. Po cijeli dan se šminkala i sređivala. Moj unuk nije imao vremena ni da se odmori. Sve što zaradi, davao je njoj, a ona švaleru – objašnjava Dejanov djed, navodi Telegraf.rs.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.