24.3.2024. 10:44
1
Karlovac: Konobarica palila šank, pa zapalila goste
U jednom noćnom klubu u Karlovcu sinoć je došlo do incidenta. Kako piše Radio Mrežnica, sinoć nešto nakon 2 sata ujutro konobarica je “palila” šank i to pićem koje u sebi ima 80 posto alkohola i koristi se u koktelima.

Prema prvim informacijama zapalila se boca u kojoj je bilo popularno piće, a vatra sa šanka zahvatila je i nekoliko osoba, što se vidi na snimci koja kola društvenim mrežama.

Dok šank “gori” zbog “ugođaja”, čuje se glazba i stihovi “…ove noći pijani”, a u jednom trenutku vatra zahvaća barem tri osobe, koliko se vidi na snimci. Zavladala je panika, a kako piše Radio Mrežnica, vrlo brzo stigla je policija, dok su ozlijeđeni odvezeni u karlovačku bolnicu na Švarči, tek nekoliko stotina metara dalje od lokala.

- Rano jutros oko 2:30 sati policija je zaprimila dojavu da je u ugostiteljskom objektu u gradskoj četvrti Švarča u Karlovcu ozlijeđeno više osoba.

Na mjestu događaja proveden je očevid kojim je utvrđeno da su četiri osobe teško i tri lakše povrijeđene. Imaju opekotine koje su nastale uslijed nestručnog rukovanja alkoholnim pićima 23-godišnje radnice ugostiteljskog objekta u svrhu efekta zapaljenja na šanku prilikom čega je došlo do iznenadnog izgaranja i ozljeđivanja osoba za šankom.

Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka ovog događaja - kažu iz policije.

(Sead M.)

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.