11.7.2024. 21:02
0
Glavni tužilac otkrio detalje o slučaju Danke Ilić: "Stigli su rezultati GPS uređaja iz automobila"
FOTO: telegraf.rs
Glavni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru Miodrag Canović oglasio se nakon saslušanja Dejana Dragijevića, osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2).

Canović je istakao kako je Dejan Dragojević sve negirao što je izrekao nakon hapšenja odmah pošto je dijete nestalo, prenosi Telegraf.

- On je negirao svoj iskaz od prije tri mjeseca, kada je do detalja opisao zločin. Optužnica će svakako biti podignuta, a kako će ona glasiti i izgledati za sada još nije poznato, jer se čakaju još neka vještačenja. 

Za sada je saslušano 20 svjedoka, bit će saslušani ako se pojave još neki novi. Stigli su rezultati GPS uređaja iz automobila kojeg su osumnjičeni vozili tri dana. Stigli su za 26. mart, ali sada još nedostaju oni za 27., 28. i 29. mart. Materjalnih dokaza za sada nema - kazao je Canović.

Dejan Dragijević je na današnjem svjedočenju negirao sve prethodno izrečeno, rekavši kako nikada nije vidio Danku Ilić, da je nisu udarili automobilom, niti njeno tijelo bacili na deponiju.

Skoro identičnu priču iznio je njegov kolega Srđan Janković, koji je negirao sve što je ranije rekao policiji.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.