20.12.2022. 18:00
0
Musk traži novog direktora Twittera
Vlasnik i direktor "Twittera" Elon Musk traži novu osobu koja će obavljati direktorsku funkciju u ovoj kompaniji, rekli su danas izvori stanici Si-En-Bi-Si.


Mask, koji je u oktobru kupio "Twitter" za 44 milijarde dolara, ranije je rekao da će privremeno obavljati ovu funkciju.

On je prethodno održao anketu na društvenoj mreži sa pitanjem da li treba da se povuče za pozicije direktora.

Nakon što je većina učesnika odgovorila potvrdo, on je objavio da će u budućim anketama vezanim za politiku kompanije moći da glasaju samo oni koji su platili pretplatu od osam dolara i dobili plavi bedž uz svoje korisničko ime, navode agencije. 


(A.R.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.