2.5.2023. 9:28
0
Užas: 7 tijela nađeno na imanju seksualnog prestupnika, među njima i dvije tinejdžerke
Policija je jučer poslijepodne na privatnom imanju vlasništvu muškarca kojeg se istraživalo zbog nestanka dvije tinejdžeke pronašla sedam tijela, među kojima su bila i tijela nestalih maloljetnica. Tijela su pronađena na imanju u gradu Henryetta, u Oklahomi, piše CNN.

Vlasti su u ponedjeljak izdale upozorenje za nestale ili životno ugrožene 14-godišnju Ivy Webster i 16-godišnju Brittany Brewer, te su pritom spomenule i Jesseja L. McFaddena (39), registriranog seksualnog prestupnika. Tinejdžke su posljednji put viđene jučer rano ujutro u Henryetti, a vlasti su navele da su možda bile u vozilu s McFaddenom.

Šerif okruga Okmulgee Eddy Rice kazao je kako za sada nema službenih rezultata identifikacije sedam pronađenih tijela, ali da vjeruje da su među njima nestale tinejdžerke. Dodao je kako su njihove porodice obaviještene o razvoju događaja. Sedam tijela nalazilo se na imanju gdje je živio McFadden. Nisu pronađena u njegovoj kući, već na posjedu. 

 
TijelaSAD
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.