3.8.2023. 9:14
1
Horor u Njemačkoj: Djevojčicu vršnjaci tukli, gasili čikove na njoj, sve snimali
FOTO: Screenshot
Na zadnji dan škole u Bavarskoj, u petak, 28. jula, počeli su ljetni praznici, a 12-godišnjakinja iz Münchena će ga pamtiti po hororu kojeg je doživjela.

Djevojčicu od 12 godina grupa tinejdžera iz njezinog razreda je nakon završetka školske nastave mučila, tukla, ponižavala, na njezinim rukama i nogama gasila cigarete te su je tjerali da kleči pred njima, prenosi Fenix magazin.

Otac dvanaestogodišnjakinje je za portal TZ ispričao kako su njegovu kćer tukli i zlostavljali tri sata. Grupu su navodno činile četiri djevojke i dva mladića. “Djevojčice su od dječaka dobile savjete kako boksati tako da stvarno boli. To je kao u lošem filmu, kao u ratu i to usred Münchena“, naveo je otac.

Nakon što njihova kći nije došla kući niti se javila na mobitel, roditelji su se zabrinuli. Ali oko 13.30 sati, djevojčica je nazvala, te je roditelje čekala na autobusnoj stanici. “Imala je modricu na oku, i tragove ugašenih cigareta na nogama i rukama”, naveli su roditelji.

Obitelj dvanaestogodišnjakinje podnijela je prijavu u policiji. Münchenska policija potvrdila je da je zaprimila dojavu o opasnim tjelesnim povredama, prisili, prijetnjama, krađi i vrijeđanjima protiv šest mladih osoba. “Šestorica osumnjičenika još nisu identificirana, pa još nije potvrđena ni njihova dob”, priopćili su iz policije, prenosi N1.

Policija je izdala i priopćenje u kojem su naveli kako je navodno šest brutalnih tinejdžera natjeralo djevojku da klekne. Navodno ju je jedna djevojka udarila, te joj zadala nekoliko “boksačkih udaraca”.

Kako prenosi tz, grupa je navodno više puta pljuvala na pod ispred djevojčice i ponižavala je. Sve su iz zabave snimali.

Njemački lokalni mediji pišu kako počinitelji vjerojatno neće biti kažnjeni jer imaju manje od 14 godina, ali bi mogli biti udaljeni sa školske nastave, odnosno iz škole koju pohađaju zajedno sa žrtvom. Kada djeca počine kaznena djela, poduzimaju se “obiteljski sudski postupci”. Glavne krivce vjerojatno treba izbaciti iz škole, prenosi tz.

Odjel za obrazovanje i sport (RBS) navodno je priopćio da je mladima zabranjen ulazak u školu dok se službeno ne zaključi njihovo isključenje iz škole.

(Elmedina H.)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.