26.8.2023. 18:02
0
Pronađena žena iz Californije koja je nestala 2015., sama je došla na policiju
FOTO: Shutterstock
Žena iz Californije koja je nestala prije gotovo osam godina ponovno se pojavila i zatražila od policije da je skine s popisa nestalih osoba.

Nestanak Lise Hu prijavljen je policiji u Oaklandu u decembru 2015. godine. Međutim, prošle nedjelje je skinuta s popisa nestalih osoba policije Oaklanda na njezin zahtjev.

Hu je policajcima ispričala kako zapravo nikada nije nestala. Oaklandska policijska uprava nije dala nikakve informacije o tome gdje se gospođa Hu nalazila za vrijeme dok se vodila kao nestala. Priopćili su samo da je pronađena i da je na sigurnom, piše Independent.

“Zahvaljujući našoj zajednici i partnerima, Lisa Hu više nije nestala osoba. Ona je sigurno locirana”, stoji u saopćenju na internetu. Ovaj slučaj posljednji je u nizu nestalih osoba koje su se misteriozno ponovno pojavile. U julu se nestala tinejdžerica iz Arizone Alicia Navarro ponovno pojavila nakon što se za njom tragalo četiri godine, prenosi N1.

Kako navodi Index, Rudy Farias iz Houstona je nestao 2015., prije nego što se pojavio u junu ove godine, a mediji su pisali kako se u tom slučaju zapravo radilo o pokušaju prijevare. Nacionalni sistem za nestale i neidentificirane osobe procjenjuje da godišnje u SAD-u nestane oko 600.000 ljudi.

(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.