8.2.2024. 12:22
0
Drama u Italiji: Muškarac sa prozora puca na ljude, specijalci spremni da upadnu u stan
FOTO: CORRIERE DELLA SERA
Nepoznati muškarac pucao je jutros sa prozora svog stana na četvrtom spratu u naselju San Giovanni a Teduccio, kvartu na istočnoj periferiji Napulja.

Na lice mjesta stigla je i policija koja je napravila sigurnosni prsten oko zgrade, kao i specijalci, ali i pregovarač koji pokušava da stupi u kontakt sa muškarcem.

Nije poznato zbog čega se muškarac zatvorio na terasu svog doma sa oružjem. Postoji zabrinutost za život čovjekove žene, pišu italijanski mediji.

On je sa terase uzvikivao nepovezane rečenice, uključujući: "Ubio sam je". Djeca su navodno u školi.


Sve ljude koji su bili na ulici policija je pozvala da se vrate svojim kućama, jer muškarac ne pokazuje znakove da će prestati da puca prema ulici. U okolini vlada jeziva tišina i u svakom trenutku specijalci bi mogli upasti u stan.
Italija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.