8.9.2016. 19:40
0
Osveta pošla po zlu: Htjela da se osveti bivšem, pa zapalila pogrešan automobil
Carmen Chambly (19) sa Floride odlučila je da se osveti svom bivšem momku tako što će mu zapaliti automobil, ali je očigledno zaboravila kako vozilo izgleda, pošto je zapalila pogrešan auto.

Djevojku je snimila sigurnosna kamera kako 27. avgusta pali “hondu akord”. Carmen je u subotu uhapšena zbog podmetanja požara drugog stepena.

Ona je policija rekla kako je mislila da automobil pripada njenom bivšem momku i da nije imala pojma da je pogriješila. Zapaljeno vozilo pripadalo je Thomasu Jeningsu koji je istakao da nikada u životu nije vidio Carmen.

Carmen je za podmetanje požara koristila zapaljivu tečnost, najvjerovatnije benzin, i stari tepih. Požar je podmetnula u prtljažnik vozila, a potom je dodavala papire i ostali lako zapaljivi materijal kako bi se vatra razbuktala.


(Anesa Agović / CDM)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.