28.1.2024. 13:34
0
Na vjenčanju svog sina otkrila da je nevjesta zapravo njena davno izgubljena kćerka
Neobičan događaj se dogodio u kineskom Suzhou kada je jedna Kineskinja na dan vjenčanja svogsina otkrila da je mlada ustvari njena davno izgubljena kćerka.

Nakon toga, nevjesta je dan vjenčanja i trenutak susreta s biološkom majkom opisala kao "sretniji od samog dana vjenčanja".

Svekrva je primijetila madež na ruci svoje nove snahe, koji je bio sličan onom na ruci njene izgubljene kćerke.

Kada je uočila mladež, žena je prišla mladenkinim roditeljima i pitala ih za nju. Pitala je je li posvojena prije više od 20 godina, a mladenkina porodica je bila iznenađena pitanjem, jer je to bila tajna.

Na kraju su joj otkrili kako su prije nekoliko godina uz cestu pronašli djevojčicu koju su odgojili kao svoju kćerku.,

Mladenka je, čuvši priču, briznula u plač te je željela saznati više o svojim biološkim roditeljima jer nije znala ništa o tome.

Bila je zabrinuta oko udaje jer je njen budući suprug njen brat, ali joj je biološka majka otkrila da oni nisu ustvari brat i sestra, jer je on posvojen.

Kako je prenio Daily Mail, žena je usvojila dječaka godinu nakon što je izgubila nadu da će pronaći svoju kćerku. Nakon svih saznanja, par je završio svoje svadbene rituale. Ovaj nesvakidađnji događaj desio se u Suzhou, provinciji Jigansu u Kini 2021. godine, prenosi Daily Mail.

(Sead M.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.