25.8.2022. 15:18
0
Rekla je "da": Pogledajte kako je sarajevski vatrogasac uz pomoć kolega zaprosio djevojku
Često na internetu nailazimo na nesvakidašnje i originalne načine prosidbi.

Postoje i oni ustaljeni načini, ali vremenom, muškarci postaju sve kreativniji kako bi svoju ljepšu polovicu iznenadili.

Jedan takav video je objavljen na Facebook stranici Vatrogasno Društvo Vogošća.

Naime, pripadnik vatrogasne službe je svoju djevojku zaprosio uz pomoć kolega vatrogasaca. Baklje, rotacije, vatrogasna vozila i plamen u obliku srca bili su dio koreografije neobične prosidbe u Sarajevu.

Vatrogasac Ajdin Milišić sinoć je uz pomoć kolega iz Vatrogasne brigade Stup zaprosio svoju djevojku Merisu Selimović. Kako se vidi na snimku, Milišić je u sredini srca kleknuo na koljena, a vatrogasci su iznad držali natpis "Udaj se za mene".

Nakon što je Merisa rekla "da", par je pustio lampione u nebo.



(A. Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.