15.4.2016. 15:50
1
Kafić u Rusiji posvećen Putinu, na toalet papiru Obama
U ruskom gradu Krasnojarsku otvoren je "patriotski" orijentisan kafic´ "Predsjednik" posvećen Vladimiru Putinu.

U kafiću se jasno naglašava sukob Rusije i zemalja Zapada: na toalet je okačena tabla sa natpisom "NATO blok", a istovremeno je glavna sala prepuna fotografija Kremlja, trobojke i Vladimira Putina.

Jedan od direktora kafića Svetlana Lautman tri godine se školovala u SAD za menadžera velikih i srednjih preduzeća. Nakon završetka školovanja vratila se u Rusiju i počela da radi u "patriotskom" kafiću, gdje su fotografije Baraka Obame, predsjednika zemlje koja joj je izdala studentsku vizu, stavljene na toalet papir.

Posjetioci restorana mogu markerima da crtaju po portretima Baracka Obame, njemačke kancelarke Angele Merkel, i ukrajinskih političara.

Po tradiciji se u 12 sati u kafiću čuje himna Rusije. Na prve taktove svi skaču na noge i počinju da pjevaju.
(CDM/Alen Avdić)
 
1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.