7.9.2024. 19:54
Bakir Izetbegović poručio: Nema mira bez SDA
Na otvaranju predizborne kampanje lider SDA Bakir Izetbegović održao je govor u koje faktički zaprijetio da ukoliko SDA ne bude vlast – nema ni mira u BiH.

Naime, SDA je kampanju otvorila u Travniku, gradu gdje – kako kažu – SDA nikad nije izgubila – a govor je održao i predsjednik stranke.

Kao jednog od glavnih krivaca što SDA više nije vlast u Federaciji BiH i na državnom nivou, Izetbegović je označio dio međunarodne zajednice. Oni su se, kako je kazao ‘ogriješili o Bošnjake i njihovu temeljnu stranku’.

„SDA će trajati dok god bude trebala zemlji Bosni i Hercegovini i ljudima koji je vole. I kada god se pojačaju napadi na ovu lijepu i napaćenu zemlju, na Bošnjake i na bosanskohercegovačke patriote, i mi ćemo pojačati snagu i odgovor SDA!“

Pogledajte obraćanje predsjednika SDA – Stranka demokratske akcije Bakira Izetbegovića na otvaranju kampanje za Lokalne izbore u Bosni i Hercegovini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana