19.9.2024. 18:43
Nakon tri mjeseca: Blog Slobodana Vaskovića ponovo aktivan u BiH
- Na teritoriji BiH, nakon tri mjeseca, ponovo je vidljiv moj blog na kojem pišem 13 i po godina, napisao je novinar Slobodan Vasković na blogu.

- Poštovani čitaoci, želim vas obavijestiti da je moj blog slobodanvaskovic.blogspot.com ponovo vidljiv i na teritoriji Bosne i Hercegovine. Već od danas počeo sam sa objavama na njemu i nastaviću to i u buduće. Takođe vas želim obavijestiti da ću iste tekstove nastaviti da objavljujem i na svom drugom blogu, na kojem sam radio prethodna tri mjeseca. Blog se, kao što vam je poznato, može naći na adresi slobodanvaskovic.blog. Moram priznati da sam nakon tri mjeseca, koliko blog nije bio vidljiv u BiH, veoma sretan što ponovo, svi oni koji to žele, mogu da prate ono što objavljujem. Ja ću, kao i do sada, objavljivati samo istinu, poručio je Vasković čitateljima bloga.

Vasković je, podsjećamo, često na svom blogu objavljivao vijesti o aferama i kriminalu širom Bosne i Hercegovine.

(Erna H.) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana