17.10.2024. 22:00
Sve više muškaraca u BiH ima želju za uljepšavanjem: Traže operaciju nosa, smanjivanje “ženskih grudi”…”
Poznato je da sve veći broj žena traži plastičnog hirurga kako bi ih uljepšao, a sada je poznati bh. doktor Reuf Karabeg otkrio da raste broj i muškaraca u BiH koji žele uljepšavanje.
U težnji da se dostigne nametnuti standardi ljepote, svi prvo posežemo za uređivanjem fotografija. Vrlo često, savršentvo na društvenim mrežama pretapa se u nezadovoljstvo u stvarnom životu te se sve više ljudi odlučuje za odlazak kod plastičnog hirurga.

Karabeg je za Hayat otkrio kakve sve zahtjeve imaju muškarci i žene u BiH.




“Žene se najčešće odlučuju za povećanje, podizanje, smanjivanje grudi. S druge strane, muškarci traže operaciju nosa, balans lica s ušima, smanjivanje “ženskih grudi” i liposukciju”, kaže dr. Reuf Karabeg.

Bez obzira na estetsku potrebu, mnogim od ovih zahvata prethode zdravstveni problemi. Npr. žene koje imaju veći obim grudi prinuđene su na operaciju zbog problema s kičmom.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana