27.4.2024. 16:05
Žestoka izjava pomoćnog trenera Zvijezde 09: "Ovu lakrdiju danas neću komentarisati"
Zvijezda 09 danas je na gostovanju Slogi pretrpjela poraz rezultatom 2:0.

Gosti iz Ugljevika utakmicu su završili sa dva igrača manje, zbog čega je pomoćni trener Bojan Trkulja bio vidno frustriran.

To je pokazao u izjavi za Arena Sport nakon utakmice odbivši da komentariše istu. 

- Ovu lakrdiju danas da komentarišem neću, samo ću da kažem i da čestitam mojim igračima koji su se borili kao lavovi. To je sve što imam da kažem, poručio je Marić i ljutito otišao prema svlačionici.

Zvijezdi je današnji poraz bio 21. u sezoni, a sada su i na katastrofalnoj brojci od 61 primljenog gola.

S druge strane, Sloga je prekinula crni niz od sedam poraza zaredom te uspjela doći do svog 41. boda i tako zadržati šanse za plasman u Evropu. 

(Erna H..) 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana