6.2.2017. 11:16
5
Nezadovoljni reakcijom vatrogasaca, razbili staklo na vatrogasnom vozilu
U ulici Geteova na broju 2 na Alipašinom polju u Sarajevu, nešto prije 9 sati izbio je požar. Naša ekipa bila je na licu mjesta.

"Vatrogasci su bili jako spori, dok su oni odmotavali svoju opremu i bili spremni za gašenje bilo je kasno. Ja sam sa još nekim mladićima provalio vrata da pomognemo ženi, ali nismo uspjeli od vatre prići. Izgorjela je. Starija žena je sa prozora davala znake da joj se pomogne, ali je izgubila život", rekao je Ismir Šehić našem novinaru. 

Nezadovoljni reakcijom vatrogasaca, neko od prisutnih građana je razbio staklo na vatrogasnom vozilu.

Ono što se moglo primjetiti je da su uslijed ovog požara izgorijela dva stana, a prema informacijama iz hitne pomoći život u ovom požaru stradao je stariji bračni par.

"Dvije osobe su smrtno stradale, muška i ženska osoba inicijala R.V i Š. R., koje su se nalazile u stanu u kojem je došlo do požara. Osim togaugljen monoksidom. Dakel, deset osoba je trebalo pomoć, ali nažalost za dvije osobe nije bilo pomoći", kaže za Source Jasmina Hanjalić iz Hitne pomoći KS.  


Novinar: Admir Oručević
Snimatelj i montažer: Ramiz Uzunović

5
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.