6.3.2019. 13:24
15
"Političari jedu od roga do repa, ali žrtva plaća. Amar će Želju odvesti u Evropu. Policajcu sam rekao 'Allaha ti, nemoj mi ti opraštati'"
Za Source je govorio poznati ugostitelj Sejo Brajlović, a razgovarali smo o mnogim zanimljivim detaljima iz njegovog posla.

Rekao nam je ko dolazi da jede kod njega i ko su najškrtiji gosti, ali i otkrio kako je zaradio najbržu lovu. Političari kaže jedu od roga do repa, ali uvijek ima žrtva koja to plaća.

Brajlovića smo pitali da li koristi pogodnosti zato što je bogat i moćan, a on nam je ispričao detalje o susretu s policijom. 

Kazao nam je i kako održava posao, brak, djecu na okupu. Govori nam da je u braku 40 godina i da su mu sinovi pošteni i radni. 

Mnogo zanimljivih i smiješnih situacija nam je ispričao, a vi ih možete čuti u priloženom videu iznad. 

Novinar: Alen Avdić
Montaža Alen Avdić
Kamera: Almir Biber

15
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.