19.4.2023. 8:51
2
Mijatović: Da je SDA na mjestu Trojke, HDZ ne bi bio UZP, a ni Dodik secesionista
Potpredsjednik SDP-a BiH Vojin Mijatović na sebi svojstven način je komentirao aktuelna dešavanja na bosanskohercegovačkoj političkoj sceni.

U prvom planu ovog puta bili su postupci SDA koja se teško miri sa gubitkom vlasti.

“Da je SDA sa koalicijom na mestu Trojke, HDZ ne bi bio UZP nego nezaobilazni partner (kao što je i bio). Da je SDA sa koalicijom na mestu Trojke, Dodik ne bi bio secesionista, nego nezaobilazni partner (kao što je i bio).

Da je SDA sa koalicijom na mestu Trojke, Schmidt i Murphy ne bi bili islamofobi, već prijatelji BiH ( kao što su i bili).

I da zaključim, ako SDA kojim slučajem dođe do većine, neće biti sporne odluke Schmidt-a ni prošle ni buduće, već će to biti interes BiH i Bošnjaka!

Ovo je sve već bilo i biće ako se dočepaju većine, sve drugo je šuplja priča!”, poručio je Mijatović.


(Admir O.)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.