22.4.2023. 14:40
3
Milorad Dodik poručio: Vojska Srbije je spremna da brani naš narod uspješno gdje god on bio
Na vojnom aerodromu "Pukovnik-pilot Milenko Pavlović" u Batajnici kod Beograda danas je izvršen prikaz sposobnosti Vojske Srbije "Granit 2023".

Događaju je prisustvovao i politički vrh Republike Srpske predvođen predsjednikom entiteta Miloradom Dodikom koji je istakao da je prikaz bio uspješan. On je čestitao predsjedniku Srbije Alksandru Vučiću na današnjem prikazu.

- Vidimo napredak. Moramo biti ponosni. Vojska Srbije je danas snažna i opremljena - rekao je Dodik.

Kako je istaknuo, svaki put kada dođe u Srbiji vidi kolika je promjena.

- Promjena ka boljoj osposobljenosti, opremljenosti, obučenosti, i svemu onome što je važno da bi se Srbija, njena teritorija, naš narod, gdje god on bio, branio uspješno, i odvratio od bilo kakvog napada onih koji bi potencijalno to željeli - kazao je Dodik.

On je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se nalazi sa Vučićem i mađarskim premijerom Viktorom Orbanom koji je također stigao u Beograd, navodi Avaz. 



(A.R.)

 
3
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.