24.7.2023. 17:56
0
Uskoro se otvaraju još dvije Bingo Petrol benzinske pumpe: Cijene goriva drastično niže nego na ostalim pumpama
Nakon što je krajem prošle godine u Tuzli otvorena prva benzinska pumpa Bingo Petrol, u prva dva kvartala tekuće godine Bingo je otvorio još dvije benzinske pumpe, u Gračanici i Hadžićima.

Uskoro će biti otvorena i četvrta Bingo Petrol benzinska pumpa, ovaj put u Kalesiji.

Kako saznaje portal Tuzlanski.ba, kompanija Bingo je dogovorila kupovinu benzinske pumpe od kompanije Junuzović-Kopex. Pumpa se nalazi na izlazu iz Kalesije prema Zvorniku, a otvorena je početkom 2022. godine.

Uz benzinsku je tada istovremeno otvorena i nova autobuska stanica u vlasništvu kompanije Junuzović-Kopex. Bingo Petrol bi zvanično trebao početi sa radom na novoj lokaciji početkom mjeseca augusta.

Pored ovoga, kompanija Bingo planira otvaranje još nekoliko benzinskih stanica do kraja godine na području Federacije Bosne i Hercegovine. Nakon Kalesije Bingo Petrol će svoju mrežu proširiti i na Zeničko-dobojski kanton u narednom periodu, piše Tuzlanski.ba.

Pregledom aplikacije Federalnog ministarstva trgovine FBiH oil info, cijene goriva u Tuzli su  najjeftinije upravo na Bingovoj pumpi i to za čak deset feninga.

Ista situacija je i u Gračanici, ali i u Hadžićima gdje su cijene na Bingovim pumpama niže za pet feninga.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.