1.8.2023. 14:41
0
Objavljen snimak: Simpatizeri načelnika Banovića Bege Gutića udarali vijećnika PDA Safeta Ikanovića
Velika drama se odvijala jučer ispred zgrade Općine Banovići, kada su simpatizeri Bege Gutića spriječili vijećnike, koji su formirali novu većinu i pokrenuli njegov opoziv, da uđu u zgradu.

Kako se može uočiti na snimku do kojeg je došao „Dnevni avaz“, simpatizeri Bege Gutića su u jednom trenutku nasrnuli na Safeta Ikanovića, vijećnika PDA u Općinskom vijeću Banovići.

- Mi trenutno nemamo pečata Općinskog vijeća, gdje trebamo da uredimo svaki glasački listić za opoziv. Gutić, s grupom ljudi s kojom je povezan, od Tužilaštva do policijskih organa, svjesno krši zakon i onemogućava građanima pravo da se izjasne o njegovom radu u protekle tri godine – rekao je ranije Ikanović, prenosi avaz.

TucaSnimak
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.