4.8.2023. 18:51
0
Radovi na raskrsnici na Skenderiji završeni prije roka, sutra počinje druga faza radova kod Tehničke škole
Druga faza radova na raskrsnici na Skenderiji su završeni četiri dana prije nego što je planirano, te je ona danas popodne otvorena za saobraćaj.

Ministar saobraćaja Kantona Sarajevo zahvalio je radnicima na efikasno obavljenom poslu, a građanima Sarajeva na strpljenju i razumijevanju.

Kako je objasnio, sutra ujutro počinju i dodatni radovi, odnosno druga faza radova kod Tehničke škole, a saobraćaj će biti prilagođen radovima.

- Svakako da smo vodili računa o svim događajima koji nas očekuju, dinamiku raskrsnica smo regulisali u skladu sa dešavanjima u gradu - objasnio je ministar Šteta.

Komentirajući brojne radove u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, kazao je jedva čeka Sarajevo Film Festival sljedeće godine, da i turisti zajedno sa svim našim građanima vide razliku u jednoj od najbitnijih stvari za jedan glavni grad - veliku razliku u javnom prevozu. 

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.